Una tarda a l’òpera a amb Jaume Radigales. Catalunya Música

captura-de-pantalla-2016-10-28-a-les-10-41-18«Llorenç Blasi i l’audiodescripció d’òpera per a invidents»
Així va titular Jaume Radigales l’entrevista que varen celebrar al seu programa «Una tarda a l’òpera«, de Catalunya música, per parlar sobre l’accessibilitat visual d’aquesta art escènica considerada com a art total on literatura, teatre i música ofereixen una proposta integral.
L’entrevista es va emetre com és habitual, la tarda del diumenge del dia 23 d’octubre.
Els habituals seguidors del programa no els fa falta la meva recomanació pero m’adreço a les persones amb diversitat visual que volen conèixer una mica més sobre el món de l’òpera.
En el programa «Una tarda a l’òpera» Jaume Radigales proposa una obra, presenta l’autor, la seva biografia, situa l’obra en el seu context històric tot aprofundint en les característiques de l’estil i dona dades i explica anècdotes que aporten valor a l’obra. Una secció fixa del programa és la realització d’una entrevista que desenvolupa temes sobre l’entorn de la lírica.
Per tot això aquest programa el fa altament recomenable a les persones amb diversitat visual que es vulguin acostar a aquest gènere de les arts escèniques que inclou literatura, música i teatre i que té la consideració d'»art total».

Esta entrada fue publicada en Accessibilitat visual, Audiodescripció, Locució, Òpera, Ràdio, Teatre y clasificada en , , . Guarda el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
  • Què es diu al Twitter

  • ——–