CONCERT DE FOLK A LA PEDRERA amb descoberta tàctil d’instruments.

CONCERT AMB EL GRUP EL PONT D’ARCALÍS
Com ja sol ser habitual, quan arriba la tardor, la Fundació Catalunya La Pedrera ofereix el seu concert inclusiu amb descoberta tàctil d’instruments musicals.

El Pont d'Arcalís en concert inclusiu a La Pedrera 2017

El Pont d’Arcalís en concert inclusiu a La Pedrera 2017

En aquesta ocasió podrem gaudir de la identificació dels sons dels instruments més generalitzats en la interpretació d’un repertori musical que s’ha caracteritzat per definirse de diferents maneres, folk, folclòrica, tradicional, popular, totes amb diferents matisos.
El grup El Pont d’Arcalís ens oferirà el repertori del seu darrer treball sobre les músiques d’Andorra i dels Pirineus.
A la finalització del concert podrem gaudir de la conversa amb els músics que ens donaran les claus sobre la particularitat dels instruments amb que interpreten les cançons i també amb l’acompanyament de l’audiodescripció.

L’Isidre “Tito” Pelàez toca els instruments de la família dels aeròfons com la tarota, la flauta, el flautí, l’ocarina i també toca el primitiu instrument membràfon denominat simbomba o ximbomba.
Amb la Cati Plana explorarem l’acordió diatònic i aprofundirem en les característiques d’aquest instrument.
Jordi Fàbregas, posa veu al grup i toca la guitarra (cordòfon) i la gralla (aeròfon).
Jordi Macaya també canta i toca la viola, instrument de corda fregada, i instruments aeròfons com la tarota, l’ocarina i el sac de gemecs.
Serà un bon repàs de les principals famílies d’instruments musicals.


Per a una atenció personalitzada amb reserva de seients preferents, cal que les persones amb diversitat sensorial, un cop adquirida l’entrada, confirmin la seva assistència a accessibilitat@fcatalunyalapedrera.com
Divendres 10 de novembre, 19.30 h
Preu: 8€

Esta entrada fue publicada en Accessibilitat visual, Audiodescripció, Concert adaptat, Descoberta tàctil, Llengua de signes, Locució, Serveis. Guarda el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
  • Què es diu al Twitter

  • ——–