Almeria teatre ofereix, «De la Miss a la mitad» audiodescrita.

cartell-de-la-miss-a-la-mitad

 

 

 

 

 

 

 

ALMERIA TEATRE
Carrer de Sant Lluís, 64
08024 Barcelona – Gràcia.
Telèfon: 93 335 18 31.

 

L’espectacle de la companyia Diversitat Teatral narra en primera persona la història d’Adolfo Álvarez, el primer transformista cec del Paral·lel barceloní. Una obra compresa entre el teatre documental i el cabaret que gira entorn la pregunta: com ser feliç en l’adversitat? Del 10 al 20 de novembre, a Almeria Teatre.

De la miss a la mitad és un espectacle que fusiona teatre i cabaret per explicar-nos l’apassionant història d’Adolfo, un Billy Elliot veneçolà i homosexual que somia amb ballar, aconseguir la fama i viatjar per tot el món. Després d’escapar de la misèria del seu país i aconseguir un cert reconeixement a Barcelona com a ballarí i com a transformista en la companyia CHICO’S MAMBO, una malaltia li obligarà replantejar la seva vida i li ajudarà a descobrir l’autèntic valor de la diferència.

Adolfo canta embolicat amb la seva boa de plumes

Adolfo canta extasiat. El guant de seda vermella contrasta amb la seva boa de plomes negres.

Passió, lluita, transformació, reivindicació, acceptació i autenticitat són els elements clau de la vida d’Adolfo, que la seva màxima és ser feliç en l’adversitat.

Muntat en les seves sabates de taló, aquesta orgullosa diva del Paral·lel ens explica l’altra cara de l’èxit amb el seu particular sentit de l’humor, reivindicant la seva faceta artística per sobre de la seva discapacitat visual, en un espectacle intens, agredolç, nostàlgic, amb pinzellades de cabaret, ritmes llatins i música de Raffaella Carrá.

Diversitat Teatral
El denominador comú dels espectacles de Diversitat Teatral arrenca del desig d’ajudar a dissoldre la barrera mental de la «discapacitat», i d’oferir espectacles de factura professional, en circuits comercials, integrats per artistes amb i sense diversitat funcional.

Amb De la miss a la mitad volem posar de manifest que la discapacitat és en la mirada de l’altre, i que les etiquetes són noms buits carregats de prejudicis i d’ignorància.

– Audiodescripció amb la col·laboració de l’ONCE.

Esta entrada fue publicada en Accessibilitat visual, Audiodescripció, Locució, Teatre y clasificada en , . Guarda el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
  • Què es diu al Twitter

  • ——–