«Abans que es faci fosc» de Hattie Naylor & Pep Pla al Teatre Lliure de Montjuïc

La Maria agafa de la mà a la seva mare, l'Anna. Maria la companyarà al seu viatge. / DAVID RUANO/TEATRE LLIURE.

La Maria agafa de la mà a la seva mare, l’Anna. Maria la companyarà al seu viatge. / DAVID RUANO / TEATRE LLIURE.

Del 2 al 20 d’octubre, i després de la seva estrena al festival GREC 2019, torna al Teatre Lliure de Montjuïc l’obra de Hattie Naylor, «Abans que es faci fosc» sota la direcció de Pep Pla.
Hattie Naylor ens proposa conèixer el recorregut vital d’una científica que dedica la seva vida a la divulgació d’aquest gran desconegut, alhora que molt proper, que és l’univers. L’astrònoma s’enfronta paulatinament a la seva nova realitat, com diu al programa de mà, «el viatge íntim d’una astrònoma cap a la ceguesa«.
L’obra torna a la programació de l’Espai Lliure del Teatre Lliure de Montjuïc incorporant l’accessibilitat per a persones amb diversitat visual mitjançant l’audiodescripció, en directe, els dies 11 i 18 d’octubre.

El dia 11 l’audiodescripció en directe anirà a càrrec de Paula Fernández Espriu i la del dia 18 la realitzarà, també en directe, Llorenç Blasi, autor del guió audiodescriptiu. Abans d’entrar a la sala es podrà accedir a una maqueta tàctil de l’escenografia amb les explicacions dels audiodescriptors.

Us hi esperem.

HORA

Funció a les 20.00 h.

ACCESSIBILITAT

  • El Teatre Lliure de Montjuïc ofereix aquestes funcions en audiodescripció i recomana que es faci la reserva de l’aparell receptor de la locució, per tal d’assegurar-se’n la utilització, al telèfon 93 289 27 71.

ENTRADES A PREU REDUÏT PER A USUARIS DE L’AUDIODESCRIPCIÓ

  • 50% de descompte per a l’usuari i 50% per a l’acompanyant.

SUGGERIMENT

Us recomanem llegir, sobre el retorn de l’obra a l’Espai Lliure, l’article de Valèria Gaillard publicat al Diari Ara – Abans que es faci fosc

L’actriu Míriam Iscla en un moment del monòleg Abans que es faci fosc, que es podrà veure a l’Espai Lliure de Montjuïc del 2 al 20 d’octubre. / DAVID RUANO / TEATRE LLIURE

L’actriu Míriam Iscla en un moment del monòleg Abans que es faci fosc, que es podrà veure a l’Espai Lliure de Montjuïc del 2 al 20 d’octubre. / DAVID RUANO / TEATRE LLIURE

Una producció de: GREC 2019 Festival de Barcelona, Velvet Events, i CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa.

Esta entrada fue publicada en Accessibilitat visual, Audiodescripció, Descoberta tàctil, Maqueta tàctil, Teatre y clasificada en . Guarda el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
  • Què es diu al Twitter

  • ——–