LA FESTA MAJOR DE SANTS INCORPORA L’AUDIODESCRIPCIÓ ALS SEUS CARRERS

FESTA MAJOR DE SANTS – RECORREGUT ACCESSIBLE PELS CARRERS ENGALANATS

Si estàs per Barcelona del 23 al 30 d’agost, pensa amb la Festa Major de Sants.
Si ja es tornat de vacances i estàs per Barcelona o estàs “estiuejant” a la Ciutat Comtal dóna un tomb per Sants, allarga l’estiu tant com puguis i no et perdis la Festa Major del barri.
Subtil, juntament amb l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona, organitzen unes visites guiades, per a persones amb discapacitat visual, pels carrers guarnits de la Festa Major de Sants.
En què consisteix la visita?
Hi haurà dos itineraris per recòrrer els carrers que es visitaran en dos dies diferents.
Passejareu pels carrers decorats de Sants i el guia audiodescriptor Llorenç Blasi en farà l’audiodescripció. També podreu tocar alguns elements de les decoracions dels carrers que, juntament amb l’audiodescripció us il·lustraran de com està d’empolainat.
El dia 25 d’agost, es farà la visita per l’itinerari dels carrers de la zona nord de Sants. Durant la visita es descriuran  les característiques principales de la proposta ornamental que els veïns dels carrers de la zona nord han elaborat.
De la mateixa manera, l’endemà dimarts dia 26 d’agost, Llorenç Blasi guiarà el grup per l’itinerari que componen els carrers de la zona sud.
L’activitat és gratuïta però cal inscriure-s’hi prèviament a: subtil@subtil.cat, o al telèfon 620 626 704, fins al dia 22 d’agost.
L’elecció és lliure, es pot escollir assistir a la visita un dia o venir els dos.

Festa Major de Sants_Cartell

CALENDARI I INSCRIPCIONS

DILLUNS 25:

ITINERARI NORD pels carrers decorats de la Festa Major de Sants.
Punt de trobada: Passeig de Sant Antoni 43, davant del Cinema Balañá (METRO: L5 Sants Estació, BUS: 115, 109, 78).
Durada prevista del recorregut: de les 17.30h a les 19.00h
Inscripcions a: subtil@subtil.cat, o al telèfon 620 626 704, fins al dia 22 d’agost.
A més a mes:
Si ho desitgeu, a les 20.00 h al Parc de l’Espanya Industrial hi haurà el lliurament de premis del concurs de guarniment de carrers.
També podeu planificar continuar la festa i gaudir de les propostes que el veïnat ofereix a cada carrer.

DIMARTS 26:

ITINERARI SUD pels carrers decorats de la Festa Major de Sants.
Punt de trobada: plaça Bonet i Muixí, davant les escales de l’Església de Santa Maria (METRO: L5 Plaça de Sants, BUS: 50, D20, 115).
Durada prevista del recorregut: 17.30-19.00
Activitat gratuïta.
Inscripcions a: subtil@subtil.cat, o al telèfon 620 626 704, fins al dia 22 d’agost.

Un cop finalitzada les visites guiades també teniu l’opció d’afegir-vos a les festes que han preparat els diferents carrers del barri.
Només em cal desitjar-vos un bon estiu i que difonguis als teus familiars, amics, als teus companys, als veïns, per qualsevol mitjà, per Facebook, Twitter d’engrescar a la teva associació d’anar a pasar una vetllada divertida de Festa Major.
Fés que corri el boca-orella.
La Festa Major de Sants et vol veure i compte amb tu!

Esta entrada fue publicada en Accessibilitat visual, Audiodescripció, Descoberta tàctil, Locució. Guarda el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
  • Què es diu al Twitter

  • ——–