Teatre Poliorama, 15 de juliol, audiodescripció dins el Grec 2012.

Cartell de la obra DUBTE

Cartell de la obra DUBTE

DUBTE és la primera obra del GREC, Festival de Barcelona que enguany s’ofereix adaptada per a persones amb discapacitat visual mitjançant audiodescripció.

Aquesta és la segona ocasió que el Teatre Poliorama ofereix una obra accessible per a persones cegues dins el marc del GREC.

La passada edició del festival el Teatre Poliorama va oferir a les persones amb discapacitat visual l’adaptació de l’obra «Todos eran mis hijos» d’Arthur Miller.

Enguany el Teatre Poliorama participa en el Festival oferint l’estrena d’una obra clau del teatre contemporani americà. Es tracta de Dubte de John Patrick Shanley sota la direcció de Silvia Munt.
Rosa Maria Sardà, Ramon Madaula, Nora Navas i Mar Ulldemolins, son les actrius i l’actor que conformen un excepcional repartiment. El  muntatge teatral, portat a la gran pantalla el 2008 amb Merryl Streep com a protagonista, ha rebut un gran nombre de premis entre els que destaquen el Pulitzer de teatre i el Tony a la millor obra d’arts escèniques.

Una coproducció del Grec 2012 Festival de Barcelona, Bitò Produccions i La Zona.
Amb la col·laboració de Ramon Madaula.

SESSIÓ AUDIODESCRITA

Audiodescripció a càrrec de Llorenç Blasi
Diumenge, 15 de juliol de 2012 a les 19.00 hores.

Cal estar pendents de les instruccions que el Poliorama oferirà per la reserva dels aparells receptors per a l’audiodescripció.
A la funció, hi haurà un servei d’audiodescripció i acompanyament.
En aquesta mateixa funció hi haurà disponibles programes en braille i en lletra impresa accessible per a persones amb discapacitat visual.

GREC. FESTIVAL de BARCELONA. De l'1 al 31 de juliol

Esta entrada fue publicada en Accessibilitat visual, Audiodescripció, Teatre y clasificada en , . Guarda el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
  • Què es diu al Twitter

  • ——–