Festa Major de Sants 2105

FM Sants_Cartell 15
BTV ES FA RESSÒ DE LA VISITA GUIADA AMB AUDIODESCRIPCIÓ.

Un grup nodrit de persones amb diversitat visual varen fer un recorregut  pels carrers guarnits que commemoren la Festa Major de Sants.
La visita va començar per la part nord i començàrem a visitar el guarniment del carrer Vallespir vàrem passar per davant del carrer Valladolid i ens vàrem dirigir al carrer de Santa Cecília que ens va portar a la part de dalt del carrer Alcolea on ens va rebre un King Kong impressionant i un guarniment digne dels carrers de New York de l’època dels anys vint.
Vàrem continuar baixant cap a la part sud de Sants sense deixar-nos el carrer d’Alcolea que toca al passeig de Sant Antoni on vàrem poder copsar la magnitud d’un impressionant drac que amenaçava un Sant Jordi molt valent blandant l’espasa.
Vàrem poder gaudir també de l’animació del grup de batucada que obria la Festa Major del carrer.

El grup va travessar la carretera per enfilar el començament del carrer Finlàndia on ens esperava un carrer que reproduïa l’ambient del Cabaret i Music Hall.
Continuant avall ens esperava un carrer Sagunt decorant el carrer com un jardí japonès amb la reproducció d’una pagoda que ens donava pas al carrer i tot un seguit d’evocacions a la cultura japonesa, drac, origami o papiroflèxia inclosa sota un sostre de branques de cirerers en flor.
Tot segut el grup es va dirigir a viure una jornada marítima a la Plaça de la Farga on es representava un port de mar i una platja paradisíaca amb el lema de «Tancat per vacances», un bon lema donat el dia solejat que vàrem gaudir, o patir, segons les preferències de cadascú.
Amb aquest recorregut es va acabar la visita guiada amb audiodescripció que va organitzar el Districte Sants-Montjuïc de l’Ajuntament de Barcelona juntament amb Subtil i la col·laboració de l’ONCE i les entitats de disacapacitats visuals.
La visita prevista pel dilluns dia 24 es va haver de suspendre per manca d’inscripcions.
Ara toca gaudir de la Festa Major de Sants i, un cop acabada, esperar amb ànsia la pròxima edició.
Desitjem molta sort als carrers a l’hora del repartiment de premis pels guarniments.

Esta entrada fue publicada en Accessibilitat visual, Audiodescripció, Descoberta tàctil, Recorregut adaptat y clasificada en . Guarda el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
  • Què es diu al Twitter

  • ——–