«Tiana Antica 2012″ inclou descoberta tàctil d’instruments històrics. II

Monograma TAXIIIè Festival de Música Antiga de Tiana «Tiana Antica 2012″

Festival accessible a persones cegues.
20 de maig de 2012

El conjunt 9 MUSES ofereix un concert on la veu, en la interpretació a càrrec de la soprano Susanna Crepo Held, n’és un element fonamental.
La veu està acompanyada per la interpretació de Marco Brolli i Joan Bosch, traversos, sotingut tot plegat per Eva del Campo al clavicèmbal.

El concert que porta com a nom «Abrasado de amor» fa un recorregut per els barroc fet a la Península Ibèrica el segle XVIII inclou autors com Francesc Vallés, autor de finals de segle XVII, l’autor valencià J. B. Cabanilles (1644-1712), Antonio de Cabezón (1510-1566), Joan Pla (1720-1773), Pedro Rabassa (1683-1767), Hernández Illana (ca.1700-1780) i el mataroní Luís Misón (1727-1766).

La flauta travessera barroca, dit també traverso, té notables diferències respecte la coneguda flauta travessera contemporània nostra. Els intèrprets d’aquests instruments ens il·lustraran sobre les característiques d’aquest instrument històric. També es podrà accedir al clavicèmbal. Tot i que és conegut el seu característic so, es podrà descobrir el teclat, la forma, i les dimensions d’aquest delicat i característic instrument de corda pinçada.

DESCOBERTA TÀCTIL D’INSTRUMENTS HISTÒRICS ADAPTADAAPERSONES CEGUES.
En acabar el concert, les persones amb discapacitat visual accediran a la sessió adaptada.

Esta entrada fue publicada en Accessibilitat visual, Audiodescripció, Concert adaptat y clasificada en , , , . Guarda el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
  • Què es diu al Twitter

  • ——–