El Sexe dels àngels, d’Emili Corral, audiodescrit

Sala Muntaner

Amb el suport de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i la Fundació Desenvolupament Comunitari serà possible oferir el dia 13 de maig a les 18.30h la darrera sessió de «El sexe dels àngels» adaptada a persones cegues mitjançant l’audiodescripció.

Diversitat Teatral en coproducció amb CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa ens ofereix aquesta obra d’Emili Corral que incorpora en el seu repartiment actors amb discapacitat.
El director ens explica al programa de mà:
“Estimar i desitjar i sentir-nos estimats i desitjats es una recerca que a tots ens afecta, sense excepcions. Per això, tan se val si la vida és més o menys convencional i si segueix els patrons establerts.La història ha deixat clar que seguir la norma no és garantia de felicitat. Què podem fer, aleshores, quan les estructures sobre les quals hem dipositat els ciments de les nostres creences es desfan per la seva pròpia inconsistència? Quan els antics patrons no ens vesteixen a tots per igual?
És temps de tornar-nos a inventar, de perdre la por al que és nou i desconegut, de trencar les barreres mentals i físiques, revisar les nostres creences i trovar noves fòrmules on cada individu pugui seguir el camí de la felicitat i aportar a la resta el millor de si mateix.Cansats de la lamentació i l’autocompassió, hem escollit el camí del riure, de l’humor negre i la comèdia esbojarrada a ritme de vodevil, per mostrar allò que ès diferent sense preudicis i trencar amb els esterotips. I si El sexe dels àngels esdevé algun dia una obra caduca i antiquada, haurem aconseguit més del que ens esperàvem”.

Emili Corral, autor i director

SINOPSI
Tres amics comparteixen un pis adaptat per a persones amb diversitat funcional. L’Adolfo és homosexual i deficient visual. La Vero és lesbiana i pateix les seqüeles d’un ictus que li provocà una paràlisi lateral parcial del cantó dret. El Dani viu tancat al seu armari de doble pany, amargat i submergit en els seus records d’adolescència. D’ençà que va caure per una finestra quan tenia catorze anys i es va quedar tetraplègic. Les seves vides donaran un tomb amb l’aparició de l’Edu, actor atractiu de carrera mediocre que va ser el millor amic del Dani fins que va tenir l’accident. La seva arribada a la casa esdevé el catalitzador que els ajuda a prendre decisions per posar punt i final als seus conflictes.

Enllaç QR a Diversitat Teatral

 

 

Esta entrada fue publicada en Accessibilitat visual, Audiodescripció, Teatre y clasificada en , . Guarda el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
  • Què es diu al Twitter

  • ——–