Audiodescripció a la Festa Major del barri de Sant Antoni

Protada del programa de mà de la Festa Major de Sant Antoni

La comissió organitzadora de la Festa Major del barri de Sant Antoni de Barcelona varen tenir l’encert de programar l’espectacle infantil «La gallineta cega» el diumenge 22 de gener.
Aquest espectacle anava dirigit a un públic infantil entre 3 i 8 anys que varen omplir l’envelat.
La significació d’aquesta representació infantil dins la munió d’actes de la Festa Major del barri de Sant Antoni rau en la seva característica particular; estava adaptada per a que els nens amb discapacitat auditiva i visual perquè puguessin gaudir de l’espectacle, al costat dels seus companys d’escola i puguessin comentar entre ells la història que es representava.
Resulta, que la iaia de la Maria li regala allò que a la Maria li feia tanta il·lusió. Un peluix de gallineta. Però les joguines predilectes de la Maria, el Pallasso Sasso que camina sobre una molla perquè no te cames i la Bruixa Fluixa que vola muntada en una escombra, no els agrada.
Aquesta trama amaga les històries que aquests personatges varen viure i la companyia ens va explicar.
Els infants amb discapacitat auditiva varen poder seguir fil per randa la història del peluix mitjançant la llengua de signes juntament amb els seus pares i companys així mateix els infants amb discapacitat visual gaudiren d’audiodescripció.
Finalment, tothom va poder participar de la festa.

Enhorabona als organitzadors per l’iniciativa i els encoratjo a augmentar en successives edicions l’accessibilitat en els actes i espectacles d’aquesta gran Festa Major adaptant-los a persones amb discapacitat sensorial, sigui auditiva, sigui visual de totes les edats.

Esta entrada fue publicada en Accessibilitat visual, Audiodescripció, Locució, Teatre y clasificada en , , , . Guarda el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
  • Què es diu al Twitter

  • ——–