Tiana Antica – Concert de La Sonorosa amb audiodescripció

Conjunt La sonorosa

El grup La Sonorosa posa al voltant d’una taula parada amb fruita dolça i vestida amb estovalles estampades i brodades. Les tres noies vesteixen amples fandilles llargues fins els peus i brusa blanca amb escot rodó que deixa el coll al descobert. Una d’elles, d’empeus, a més toca una tiorba. Els sis nois vesteixen pantaló amb camal lligat per sota genoll amb un llaç. Cadascún d’ells, duu un instrument, un duu un violí, un altre un llaüt i els altres es reparteixen tres guitarres, amb excepció d’un que va vestit de manera diferent. Aquest no duu instrument, vesteix una camisa blanca, du creuat un gran mocador blau cel brillant per sobre el pit que li va del muscle dret fins a la cintura a l’esquerra.

LA SONOROSA

¡TODOS SE BURLAN DE MI! Luis de Briceño y la entrada del sarao español

El proper divendres 27 de maig a les 21.00 h, el XVIIè Festival de Música Antiga de Tiana «Tiana Antica 2016″ oferirà l’espectacle de La Sonorosa ¡Todos se burlan de mi! Luis de Briceño y la entrada del sarao español.

CONCERT AMB AUDIODESCRIPCIÓ
Els concerts que el festival Tiana Antica 2016 ofereix son inclusius per a persones amb diversitat visual i en aquest concert hi haurà el servei d’audiodescripció, donat que no és un pròpiament un concert ja que els musics interpreten, canten i ballen enllaçant una peça rere l’altre tot explicant una història. Aquesta caracterísitica fa que sigui oportú oferir-ho amb audiodescripció.

L’ESPECTACLE
¡Todos se burlan de mí! És un espectacle de caràcter còmic i satíric que il·lustra la moda de tocar la guitarra “a lo español” en els circuits cortesans francesos de principis del segle XVII.
La Sonorosa (www.lasonorosa.com) ha creat aquesta proposta a partir de la reconstrucció estètica i musical del llibre «Método mui facilissimo para aprender a tañer la guitarra a lo español«, que va publicar Luis de Briceño a París el 1626.
Les fonts musicals i literàries, la iconografia i les cròniques han estat els pilars de la creació d’aquest espectacle.
La Sonorosa és una agrupació que proposa noves maneres de reconstruir i interpretar el repertori ibèric dels segles XVII i XVIII que deriva de la companyia especialitzada en òpera barroca WorkinGOpera, creada el 2012.

DESCOBERTA TÀCTIL
La Sonorosa utilitza diferents instruments de corda polsada per interpretar les diferents peces del programa.
Els instruments a descobrir son: TIORBA, VIOLÍ BARROCGUITARRA BARROCA i LLAÜT BARROC. Al finalitzar el concert, amb la participació dels músics i amb l’acompanyament de l’audiodescripció, es podran tocar els instruments i gaudir de les explicacions del músic intèrpret.

DESPLAÇAMENT
El Festival ha organitzat un autocar d’anada i tornada a la Sala Albéniz de Tiana.
L’autocar sortirà de Plaça de Catalunya 21, davant del Hard Rock Cafè a les 19.00 h. Es prega puntualitat.
Cal reservar plaça per correu electrònic fent constar en el tema o asunto «CONCERT A TIANA» a info@visigodia.org, indicant el nom i número de mòbil de contacte, abans del dijous 26 de maig.
LES PLACES SON LIMITADES.
El preu del desplaçament d’anada, tornada i entrada al concert és de 15,00 euros. L’import es farà efectiu al mateix autobus.

Esta entrada fue publicada en Accessibilitat visual, Audiodescripció, Concert adaptat, Dansa, Descoberta tàctil, Teatre y clasificada en , , , . Guarda el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
  • Què es diu al Twitter

  • ——–