Dissabte 26 LABORATORI SIMBIÒTIC. Toca fer feina!

cartell-festival-simbiotic
Simbiòtic, el primer Festival d’arts escèniques que es planteja tot el que envolta l’accessibilitat a la diversitat sensorial, i es posa a treballar sobre les tècniques que s’apliquen, els criteris que s’utilitzen i l’entorn que acompanya a les persones afectades amb diversitat sensorial.
Un taller que interessa a tothom que generi creativitat artística en les arts escèniques, que sigui responsable de produccions de teatre, dansa, música i espectacles, a programadors d’animació sociocultural, en fi, a tothom que vol que la seva feina sigui compresa per a tots els públics, insisteixo, PER A TOTS ELS PÚBLICS!

MANIFEST SIMBIÒTIC
DIVERSITAT: L’EXCUSA PERFECTA PER FER ARTS ESCÈNIQUES ACCESSIBLES

Movistar Simbiòtic Festival neix amb l’objectiu d’obrir les portes dels teatres a la diversitat, essència de tots nosaltres i del mateix fet artístic. Amb la primera edició del festival volem deixar d’excusar-nos com a espectadors, creadors i gestors culturals de no tenir mitjans, experiència ni suport per incloure la diversitat i l’accessibilitat en les arts escèniques.

Des de Movistar Simbiòtic Festival 2016 entenem que hi ha moltes maneres d’entendre i interpretar la realitat, i per tant, creiem que unes arts escèniques que puguin ser gaudides per tothom són possibles i necessàries per seguir avançant cap a la democratització real de l’escena cultural i artística del nostre país.

Firmat: L’equip Simbiòtiques.

Esta entrada fue publicada en Audiodescripció, Locució, Teatre. Guarda el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
  • Què es diu al Twitter

  • ——–