19è FESTIVAL DE MÚSICA ANTIGA DE TIANA – TIANA ANTICA

Tiana Antiga 201819è FESTIVAL DE MÚSICA ANTIGA DE TIANA – TIANA ANTICA 2018

El Festival de Música Antiga de Tiana, Tiana Antica, arriba aquest 2018 a la seva dinovena edició amb una activitat prèvia, en forma de xerrada-col·loqui el dissabte 19 de maig a la Biblioteca Can Baratau.

Activitat preludi del festival.
El pròleg del festival serà dissabte dia 19 de maig a la biblioteca Can Baratau. Xavier Domínguez, intèrpret d’instruments de corda polsada, Laura Bundó, mezzosoprano i Llorenç Blasi, que actuarà com a rapsode, oferiran una audició musical amb col·loqui sobre «Instruments antics de corda polsada». Aquesta activitat del festival té l’objectiu d’apropar el coneixement i l’evolució dels instruments de corda polsada de mànec.
Programa detallat: https://goo.gl/nffivJ

Concert i concertistes.
Els concerts ens els oferiran Marina Rodríguez Brià, al pianoforte de taula històric «Collard & Collard, late Clementi», i Montserrat Gascón, amb la flauta travessera de cristall i argent «Claude Laurent»; Lux Fundació, amb Dani Espasa, clavicèmbal, i Santi Mirón a la viola da gamba; Qvinta Essençia amb Elia Casanova, soprano, Hugo Bolívar, contratenor, Albert Riera, tenor i Pablo Acosta, baix; i finalment, Guillermo Pérez, organetto

Música Antiga.
Tots els concerts del Festival són interpretats amb criteris històrics i amb instruments originals o rèpliques.

Concerts inclusius. Accessibilitat en diversitat visual.
Un dels atractius del festival Tiana Antica, vigent des de l’edició del 2011, és la descoberta tàctil d’instruments que s’ofereix a totes les persones amb diversitat després de cada concert, amb la companyia i els comentaris dels artistes i amb els serveis d’un audiodescriptor que els donarà la informació física dels instruments.

Descoberta tàctil

Entrades i reserva.
Els concerts del festival tenen un preu únic de 15 euros, i les entrades es poden adquirir directament a taquilla, mitja hora abans del concert, de manera anticipada a través del web TICKETEA (www.ticketea.com).

 

Esta entrada fue publicada en Accessibilitat visual, Audiodescripció, Concert adaptat, Descoberta tàctil y clasificada en , , , , . Guarda el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
  • Què es diu al Twitter

  • ——–