Festival TNT de Terrassa – TNTKIDS –

Captura de pantalla 2018-09-22 a les 12.05.55

El titella del cérvol de Llac

Teatre familiar total, és a dir per a tota la família, pels pares i les mares, pels fills i les filles, pels avis i les àvies, pels néts i les netes, i així podríem continuar fins a esgotar l’arbre genealògic.
L’EMBARRAL presenta, LLAC.
En el programa de mà on s’anuncia l’espectacle diu això:
Un nen surt a explorar al bosc.
Allà hi troba un cérvol, un caçador i altres éssers extraordinaris.

Però Llac és una mica més que una petita història. Un trenet molt especial ens aproparà a la vora d’un llac, com qualsevol llac dels coneguts, un noiet baixarà del tren i nosaltres al darrere.
Aquest noi s’ensopega amb la natura. Només arribar un ocell li dóna la benvinguda i les plantes del bosc el saluden.
En aquest llac enmig del bosc, la música ens portarà a viure emocions, la llum ens embolcallarà, i situacions imprevistes ens desfermaran sentiments.
Pot semblar que estem davant d’un espectacle infantil, però segur que ens trobarem molt bé respirant la història que ens expliquen l’Alba Valldaura que viurà amb el noiet i en Nicolás Carbajal que donarà vida a un majestuós cérvol. La màgia ens l’oferirà les aparicions gairebé oníriques de la Patricia Cadaveira amb els sons dels seus saxofons i en Marcel Pascual omplirà el bosc amb mil i un sons.
L’experiència personal, havent viscut el que hàgim viscut, ens farà veure que el que ens proposa l’Embarral no és un conte, és un lloc on tothom hi podem passejar i viure l’instant.

Els titelles en general, però els de Llac en particular, desprenen alguna cosa que tot i manejant-les des de fora, ens conviden a entrar dins de cadascú dels personatges a través de nosaltres mateixos.
Llac és un espectacle diferent, és per a tots els infants, per a tots aquells infants que portem dins i que mai ens abandonen.

Rètol on es pot llegir la paraula ESTRENA

TEATRE PRINCIPAL
Plaça Maragall, 2 – Terrassa
Diumenge, 30 de setembre
A les 18.00 hores (a les sis de la tarda).
Entrada: 7,00 euros.
Espectacle accessible sense text i amb audiodescripció.
Només dura 50′ agradables i rapidíssims minuts.

Una producció de l’Embarral amb la col·laboració de CAET, L’Estruch i Pedagogia de l’Espectacle.

Esta entrada fue publicada en Accessibilitat visual, Audiodescripció, Descoberta tàctil, Locució, Teatre, Teatre familiar, Titelles y clasificada en , . Guarda el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
  • Què es diu al Twitter

  • ——–