Demà diumenge 27 ESCENA SIMBIÒTICA. Explosió d’espectacles accessibles.

Ha arribat l’hora de gaudir de l’accessibilitat exposada en aquest cap de setmana.
Després de la part teòrica i d’exposicions de la pràctica de l’accessibilitat arriba la posada en escena.
5 contes diferents
Pel matí, a les 11.30 h, espectacle familiar acccessible amb llengua de signes, subtitulació i anella magnètica.

zip
Per la tarda, a les 17.00 h, ens visiten  ATZUR + LES IMPUXIBLES i ens ofereixen el seu espectacle ZIP una barreja de disciplines d’arts escèniques. Paraula, música, dansa i efectes visuals per deixar-nos anar i compartir el viatge. ZIP comptarà amb audiodescripció per a persones amb diversitat visual, llengua de signes, anella magnètica i subtitulació per a persones amb diversitat auditiva.
murmur
A les 18.30 h, una altre proposta d’efectes visuals de la mà de Quim Moya i Ravid Goldschmidt, MURMUR AL CUB. En Quim pintarà les notes que en Ravid interpretarà amb el Hang. Després del concert es realitzarà una descoberta tàctil d’aquest peculiar instrument. MURMUR comptarà amb audiodescripció per a persones amb diversitat visual, llengua de signes, anella magnètica i subtitulació per a persones amb diversitat auditiva.

Us hi esperem.

Esta entrada fue publicada en Accessibilitat visual, Audiodescripció, Concert adaptat, Descoberta tàctil, Llengua de signes, Locució, Teatre, Teatre familiar, Titelles. Guarda el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
  • Què es diu al Twitter

  • ——–