Astronomia per tothom.

Som astrònoms

El programa és accessible a persones amb discapacitat sensorial.
Seguint amb la política d’acostar la ciència a tothom, CosmoCaixa ha incorporat una novetat a l’oferta del flamant Planetari.
Després del magnífic programa en 3D i so estereofònic sobre l’evolució, Selecció Natural, que incorpora audiodescripció i llengua de signes, ara es pot gaudir d’un documental que ilustra de manera espectacular què és ser astrònom i quina és la seva feina.
El documental ens explica que els astrònoms estàn lluny d’aquella imatge romàntica d’una persona tancada en un terrat al peu d’un telescòpi i que es passa les nits mirant el cel.
Lluny d’això la projeccó en tres dimensions i amb so estereofònic envolvent ens transporta a tot un món de connexions en xarxa amb científics permenentment informats i que comparteixen el resultat de les recerques per tractar d’esbrinar les preguntes sense resposta que l’Univers planteja.
La tecnologia i la comunicació fa que tots estiguem implicats ja que formem part de l’Univers.
Al cap i ala fi, com proposa el títol del programa, «TOTS SOM ASTRÒNOMS.
Activitat absolutament recomanable.

 

 

Esta entrada fue publicada en Accessibilitat visual, Cinema, Museus y clasificada en . Guarda el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
  • Què es diu al Twitter

  • ——–