FÈNIX 11·23, adaptada amb audiodescripció als CINEMES GIRONA

 

 

 

Divendres 18 de gener de 2013 a les 19.00 h, es podrà veure la pel·ícula FÈNIX 11·23 adaptada per a persones cegues amb servei d’audiodescripció.
FÈNIX 11·23, és una història basada en un fet real, és la posada en imatges d’una vivència que ha marcat la vida d’un adolescent i de la seva família.
Més de 60.000 espectadors han vibrat amb la història de l’Eric.
Els CINEMES GIRONA amb la col·laboració de la productora han fet possible la realització de la present sessió adaptada a persones cegues mitjançat audiodescripció.

SUGGERIMENT: Per tal d’assegurar-te el teu aparell receptor, cal que el reservis al telèfon 93 118 45 31 o enviant un correu electrònic a: info@cinemesgirona.cat 

SINOPSI:

A la tardor de l’any 2004, Èric Bertran, un nen de 14 anys, crea un web inspirat en Harry Potter i l’Orde del Fènix per defensar la llengua catalana. Una nit, trenta guàrdies civils de la brigada antiterrorista de Madrid irrompen a casa seva i l’acusen de terrorista informàtic. El seu crim: enviar un correu electrònic a una cadena de supermercats demanant l’etiquetatge en català.

V PREMIS GAUDÍ DE L’ACADÈMIA DEL CINEMA CATALÀ

FÈNIX 11·23 – NOMINACIONS 2013

MILLOR PEL·LÍCULA EN LLENGUA CATALANA: FÈNIX 11·23 de Joel Joan i Sergi Lara, escrita per Albert Plans Soriano i Hèctor Hernández Vicens, i produïda per Arriska Films, Benecé Produccions i Televisió de Catalunya.
MILLOR DIRECTOR: Joel Joan i Sergi Lara
MILLOR PROTAGONISTA MASCULÍ: Nil Cardoner i Àlex Casanovas
MILLOR DIRECCIÓ DE PRODUCCIÓ: Anna Vilella
MILLOR ACTRIU SECUNDÀRIA: Ana Wagener
MILLOR ACTOR SECUNDARI: Lluís Villanueva

CINEMES GIRONA
C/Girona 175
08037 Barcelona
Telèfon: 93 118 45 31
e-mail: info@cinemesgirona.cat

El jove actor Nil Cardoner flanquejat per Joel Joan i Sergi Lara, directors de la pel·lícula.

 

 

 

 

 

 

 

 

Esta entrada fue publicada en Accessibilitat visual, Audiodescripció, Cinema. Guarda el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
  • Què es diu al Twitter

  • ——–